Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Φοβερή παρουσία από την Ιωάννα Ζάκκα

Η Ιωάννα Ζάκκα του ΑΟ Φιλοθέης έκανε εξαιρετικό αγώνα και βελτίωσε τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα το άλμα στα 1,91 μ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Φοβερή παρουσία από την Ιωάννα Ζάκκα

Η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) έκανε εξαιρετικό αγώνα και βελτίωσε τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα το άλμα στα 1,91 μ., που την φέρνει στην 5η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα στη χώρα μας.

Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου πριν το 1,91 μ. πέρασε με την πρώτη το 1,88 μ. και με την δεύτερη το 1,86 μ., επιδόσεις που επίσης ήταν ρεκόρ της, δεδομένο του ότι η καλύτερη επίδοση της στον ανοιχτό πριν την έναρξη του αγώνα ήταν το 1,85 μέτρα.

Πολύ καλή παρουσία έκανε και η Τατσιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς), που με μόλις πέντε διασκελισμούς ξεπέρασε το 1,86 μ., ενώ είχε καλές προσπάθειες και στο 1,88 μέτρα.«Η χρονιά φέτος επικεντρώνεται στο να φτιάξω το πόδι μου. Παρόλα αυτά σήμερα θα μπορούσα να είχα ανέβει και υψηλότερα», είπε η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου. Τρίτη στο σημερινό αγώνα ήταν η Δέσποινα Μαλταμπε (Αμεινίας Μεσογείων) με 1,74 μέτρα. Το ύψος των γυναικών αναμένεται να είναι από τα πιο συναρπαστικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας.

Στα 800 μ. των Ανδρών ο Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφιάς) αναδείχθηκε νικητής με 1.51.83, με τον Εράλντο Κεραμά (ΓΣ Ηλιούπολης) να ακολουθεί με 1.52.78 και τον Κώστα Βασιλάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βεν.) να είναι τρίτος με 1.56.23.

Στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) επικράτησε με 2.08.24 και ακολούθησε η Έλλη - Ευτυχία Δεληγιάννη (ΣΑΚΑ) με 2.09.21. Η 18χρονη προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση στο τελευταίο 400 μ., ωστόσο η Γιαννοπούλου είχε και τις δυνάμεις και την εμπειρία και στα τελευταία μέτρα έκανε το σπριντ που της έδωσε τη νίκη.