Γκολομέεβ: «Σωστή η μεταφορά των Ολυμπιακών, έτοιμος να κυνηγήσω ένα μετάλλιο!»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ εκτιμά ότι η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 θα τον βοηθήσει να βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες, που θα τον οδηγήσουν στην κατάκτηση ενός μεταλλίου!

Γκολομέεβ: «Σωστή η μεταφορά των Ολυμπιακών, έτοιμος να κυνηγήσω ένα μετάλλιο!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου Κριστιάν Γκολομέεβ στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι θα ήμουν έτοιμος να κυνηγήσω ένα μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι, αλλά τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα έχω άλλον ένα χρόνο να προετοιμαστώ σωστά. Πιστεύω αυτό θα βγει θετικό για εμένα, γιατί έχω ακόμα αρκετές λεπτομέρειες να βελτιώσω και για να γίνει αυτό σωστά χρειάζεται πολύ χρόνο, δουλειά και υπομονή».

Ο Κρίστιαν εκφράζεται επίσης για τις συνέπειες που απορρέουν από την πανδημία και υποστηρίζει ότι στόχος του φέτος είναι η διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ευχής έργον είναι τελικά να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη.

«Κρίνω πως αυτή η απόφαση που πήραν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν σωστή και δίκαιη για όλους τους αθλητές. Όλα μεταφέρονται έναν χρόνο μετά. Πλέον οι στόχοι για αυτή τη χρονιά είναι να παραμείνω όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και επίσης το Ευρωπαϊκό, αν θα γίνει, τέλος Αυγούστου. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή και προσέχουμε την υγεία μας και όλων των υπολοίπων».

Ο Κρίστιαν είχε την ευκαιρία να προπονηθεί αρκετές ημέρες, αφού τα κολυμβητήρια στην Αμερική ήταν ανοιχτά, όμως τώρα και αυτός στερείται αυτής της δυνατότητας.

«Βρίσκομαι στο Σαν Ντιέγκο. Η πισίνα που κάναμε προπόνηση ήταν ανοικτή αλλά τώρα είναι όλα κλειστά και εδώ. Δυστυχώς και δεν έχουμε πισίνα. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα γυρίσω, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να έρθω το καλοκαίρι, αν όλα είναι καλά».