Ντάλα μεσημέρι το «Ακρόπολις» εξαιτίας του τελικού ποδοσφαίρου

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο φέρνει αλλαγές και στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ».

Ντάλα μεσημέρι το «Ακρόπολις» εξαιτίας του τελικού ποδοσφαίρου

Το τριήμερο 11-13 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι αγώνες με την παρουσία των περισσοτέρων αστεριών της χώρας μας ενώ κάθε χρόνο έχουμε συμμετοχές από το εξωτερικό. Ο προβληματισμός τις τελευταίες ημέρες ήταν έντονος στις τάξεις των ανθρώπων της κολύμβησης γιατί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ παρουσία φυσικά φιλάθλων.

Το Σάββατο οι τελικοί ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις έξι το απόγευμα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Η αστυνομία ενημέρωσε πως οι εγκαταστάσεις πρέπει να αδειάσουν μέχρι τις 16.30 ενώ η διοίκηση του ΟΑΚΑ έκανε λόγο για τις 17.30 το αργότερο. Έτσι η κολυμβητική ομοσπονδία ενημέρωσε πως οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 15.50 και όχι στις 18.00. Για αυτό άλλωστε και οι προκριματικοί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν μισή ώρα νωρίτερα (8.30 αντί 9.00).

Σίγουρα κανείς δεν έχει ξεχάσει τα θλιβερά γεγονότα στον τελικό της ντροπής στο Βόλο πέρσι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και είναι λογικό στις τάξεις των μελών της ελληνικής κολύμβησης να υπάρχει μια ανησυχία, όπως και στους γονείς-θεατές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ΚΟΕ από την πλευρά της έχει ήδη ξεκινήσει ενέργειες έτσι ώστε όσοι συμμετάσχουν στους αγώνες να είναι ενήμεροι για το που μπορούν να παρκάρουν αλλά και το πως θα μπορέσουν να φτάσουν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και φυσικά να αποχωρήσουν ομαλά από το Μαρούσι.