Με περισσότερους από 20 αθλητές το SwimmingClub, θα δώσει το παρών και στο Spetses Mini Marathon

Παρά τις πολλές διεθνείς υποχρεώσεις των αθλητών του, το Swimming Club θα δώσει εντυπωσιακό παρών και στην φετινή διοργάνωση του Spetses Mini Marathon που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (05-06/10) στο πανέμορφο νησί.

Με περισσότερους από 20 αθλητές το SwimmingClub, θα δώσει το παρών και στο Spetses Mini Marathon

Περισσότεροι από 20 αθλητές βρίσκονται ήδη στις Σπέτσες, οι οποίοι θα αγωνισθούν αύριο Σάββατο (05/10) στις αποστάσεις 1.500 μ., 3.000 μ. και 5.000 μ. της κολύμβησης και ακολούθως και στα δρομικά αγωνίσματα των 10χλμ. (απόγευμα Σαββάτου) και των 25χλμ. (Κυριακή πρωί).

«Είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που στηρίζουμε κάθε χρόνο κι’ αυτό κάνουμε και φέτος. Όλοι οι συμμετέχοντες περνούν καλά και γι’ αυτό παρά τις πολλές υποχρεώσεις των αθλητών μας, θα δώσουμε και φέτος το παρών», δήλωσε ο υπεύθυνος του SwimmingClub Νίκος Σημαντήρας, ο οποίος συνέχισε:

«Οι αθλητές μας προετοιμάζονται εντατικά για τους αγώνες στο Μαρακές και στην Αττάλεια. Για παράδειγμα στην Τουρκία, στο IronMan 70.30 θα συμμετάσχουν 14 αθλητές μας και η προετοιμασία τους δεν τους επιτρέπει να συμμετάσχουν στους αγώνες των Σπετσών».