Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Αϊβαλιώτη

Ο Βαγγέλης Αϊβαλιώτης είναι η νέα προσθήκη για το τμήμα του κολύμβησης του Ολυμπιακού, αυτή την φορά για τα αγωνίσματα των 50 και 100μ. υπτίου αλλά και πεταλούδας.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Αϊβαλιώτη

Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαγγέλη Αϊβαλιώτη, κολυμβητή που ειδικεύεται στα αγωνίσματα των 50 και 100μ. αντίστοιχα, στην πεταλούδα και στο ύπτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Βαγγέλη Αϊβαλιώτη, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Κολύμβησης. Ο διεθνής κολυμβητής (ημ. γέννησης, 14/6/1996) αγωνίζεται στα 50μ. και στα 100μ. σε πεταλούδα και ύπτιο.

Στις πρώτες τoυ δηλώσεις στο οlympiacossfp.gr ο Βαγγέλης Αϊβαλιώτης ανέφερε τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού ενώ και στην Κολύμβηση είμαστε οι καλύτεροι. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θα κυνηγήσω τους στόχους μου σε μια ολυμπιακή χρονιά και θα διεκδικήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό και αν όλα εξελιχθούν ιδανικά και ένα όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας