Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Όλγα Ντάλλα (pic)

Προσθήκη στο τμήμα της κολύμβησης έκανε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την Όλγα Ντάλλα.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Όλγα Ντάλλα (pic)

Η Όλγα Ντάλλα ντύνεται στα «ερυθρόλευκα», καθώς θα ενισχύσει το τμήμα κολύμβησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, συγκεκριμένα στις κατηγορίες του ύπτιου.

Η 20χρονη κολυμβήτρια προέβη και σε δηλώσεις σχετικές με την έναρξη συνεργασίας με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε εμένα και χαίρομαι, που πλέον είμαι μέλος της ομάδας και θα μπορώ κι εγώ, να συνεισφέρω στις επιτυχίες της. Ο στόχος μου, είναι να μπορέσω να εξελιχθώ, να έχω μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και γιατί όχι να βρεθώ στο βάθρο των μεταλλίων.»

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με την Όλγα Ντάλλα, η οποία εντάσσεται στο τμήμα Κολύμβησης. Η Ντάλλα αγωνίζεται στα 50μ, 100μ και 200μ. ύπτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με την Όλγα Ντάλλα, η οποία εντάσσεται στο τμήμα Κολύμβησης. Η Ντάλλα αγωνίζεται στα 50μ, 100μ και 200μ. ύπτιο. ??‍♀️ Στις πρώτες της δηλώσεις στο οlympiacossfp.gr η 20χρονη αθλήτρια ανέφερε τα εξής: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε εμένα και χαίρομαι, που πλέον είμαι μέλος της ομάδας και θα μπορώ κι εγώ, να συνεισφέρω στις επιτυχίες της. Ο στόχος μου, είναι να μπορέσω να εξελιχθώ, να έχω μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και γιατί όχι να βρεθώ στο βάθρο των μεταλλίων.” #osfp #olympiacos #olympiacossfp #swimming #Welcome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας