Αποκλείστηκαν Δράκου και Νέγρης

Μακριά από τον καλό εαυτό τους σε 50μ. και 1500 μ. ελεύθερο, αντίστοιχα 

Αποκλείστηκαν Δράκου και Νέγρης

Ούτε η κούρσα των 50μ. ελευθέρου «βγήκε» στη Νόρα Δράκου, που φεύγει από την Κορέα χωρίς να έχει πετύχει κανένα στόχο και κυρίως κανένα όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο που κυνηγούσε.

Ταυτόχρονα, πολύ μακριά από το ατομικό του ρεκόρ στα 1500μ. ελεύθερο έμεινε και ο Δημήτρης Νέγρης με τους δύο αθλητές να μην μένουν ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις τους, στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Γκουάνγκζου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Δημήτρης Νέγρης, τερμάτισε 27ος σε 15.25.71 στα 1500μ. και βέβαια δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Δεν βγήκε τίποτα, δεν ένιωθα πολύ καλά από την αρχή και μετά δεν μπόρεσα να ακολουθήσω. Σίγουρα η εμπειρία εδώ ήταν μεγάλη, αλλά πρέπει να συναγωνίζομαι περισσότερο σε υψηλό επίπεδο για να βελτιωθώ κι εγώ. Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο και θα τα δώσω όλα στο ΟΠΕΝ».

Από την άλλη πλευρά, η 26χρονη Νόρα Δράκου πήρε την 21η θέση στον προκριματικό των 50μ. ελευθέρου με χρόνο 25.19, έμεινε εκτός ημιτελικού, αλλά και μακριά από το όριο που ήταν 24.77. Έτσι ολοκληρώνει την παρουσία της στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με δύο 21ες θέσεις, στα 50μ. ύπτιο και ελεύθερο, και μια 30η στα 100μ. ελεύθερο, αλλά και επιδόσεις μακριά από τα ρεκόρ της.

Οι δηλώσεις της κολυμβήτριας: «Ολοκληρώθηκε ένα πολύ άσχημο meeting για μένα. Έμεινα πολύ μακριά από τα ρεκόρ μου σε όλα τα αγωνίσματα δυστυχώς, για κάποιους λόγους που δεν ξέρω, θα συζητήσω. Δεν μου βγήκε τίποτα από ό,τι έκανα φέτος, μια πολύ άσχημη χρονιά κλείνει για μένα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την προπόνησή μου, τι δεν πάει καλά, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο ότι έχω "κολλήσει" σε κάποιους χρόνους αρκετά χαμηλούς και για κάποιο λόγο δεν μπορούν να "κατέβουν" άλλο. Ή κάτι πρέπει να αλλάξω κάτι πολύ δραστικά για να μπορέσω να "κατέβω" και να πλησιάσω αυτούς τους χρόνους ή δεν ξέρω πραγματικά».