Χρήστου: «Στα μέτρα μου ο τελικός, θα τα καταφέρω»

Μια θέση στον απογευματινό ημιτελικό των 50μ. υπτίου εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου, κατά την διάρκεια των πρωινών προκριματικών της προτελευταίας μέρας του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης στην Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Χρήστου: «Στα μέτρα μου ο τελικός, θα τα καταφέρω»

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος κολυμβητής, Απόστολος Χρήστου, τερμάτισε σε 25.00 και κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα στους 40 που πήραν μέρος στο αγώνισμα των 50μ. υπτίου, εξασφαλίζοντας μια ακόμα προσπάθεια για να περάσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (28/7).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Για πρωί ήταν πολύ καλή κούρσα. Ήμουν καλά, χαλαρός, ήρεμος, έχει φύγει η πίεση όσο περνάνε οι μέρες. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν να περάσω στον ημιτελικό. Ο τελικός είναι στα μέτρα μου πιστεύω, για άλλη μια φορά, με περισσότερη ηρεμία πιστεύω το απόγευμα θα τα καταφέρω. Έχω ατομικό ρεκόρ 24.88, θα ήμουν ικανοποιημένος με ένα νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά έχω και τον τελικό στο μυαλό μου, οπότε αναλόγως ή ατομικό ρεκόρ ή τελικός, ελπίζω και τα δύο».

Να αναφέρουμε πως ο νεαρός κολυμβητής, θα «τρέξει» τον δεύτερό του ημιτελικό στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά τα 100μ. ύπτιο, όπου κατετάγη 10ος κι έχασε για πολύ λίγο την είσοδό του στον τελικό.