Ένας ακόμη τελικός για την Πλατανιώτη

Τέταρτος τελικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Ένας ακόμη τελικός για την Πλατανιώτη

Η 25χρονη Ελληνίδα πέρασε στα 12 καλύτερα ζευγάρια του κόσμου στο σόλο (ελεύθερο πρόγραμμα) με την 7η καλύτερη επίδοση (88.4333 βαθμούς).

Η Πλατανιώτη έφτασε τους τέσσερις τελικούς (σόλο ελεύθερο και τεχνικό, ντουέτο τεχνικό πρόγραμμα και ομαδικό τεχνικό πρόγραμμα) ενώ είναι βέβαιο πως ο αριθμός θα αυξηθεί μέχρι το τέλος των αγώνων. Με την καλύτερη βαθμολογία (96.4667) στον τελικό, φυσικά η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομασίνα.

Ο τελικός είναι την Τετάρτη (16/7) στις 13.00 ενώ την ίδια ημέρα στις πέντε το πρωί θα διεξαχθεί και ο προκριματικός του ομαδικού (ελεύθερο πρόγραμμα) με ελληνική παρουσία.

Την Τετάρτη (16/7, 13.00) είναι προγραμματισμένος και ο τελικός του ομαδικού (τεχνικό πρόγραμμα) με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ενώ λίγες ώρες νωρίτερα (5.00 το πρωί) θυμίζουμε πως διεξάγεται ο προκριματικός του ντουέτου (ελεύθερο πρόγραμμα) με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου.

Χρυσό το Ρωσικό μικτό ντουέτο

Ένα ακόμη χρυσό στην καλλιτεχνική κολύμβηση πανηγύρισε η Ρωσία. Αυτή τη φορά στο μικτό ντουέτο (τεχνικό πρόγραμμα). Ο Αλεξάντρ Μάλτσεφ και η Μάγια Γκουρμπανμπερντίεβα, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (92.0749). Στον τελικό Highlight όπου δεν δηλώνουν συμμετοχή όλες οι ομάδες, η Ουκρανία πήρε το χρυσό (94.5000). Η Εθνική μας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Highlight όπως και οι Ρωσία, Ιαπωνία, Κίνα.