Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Παράπονα για τη βαθμολογία της Πλατανιώτη

Παράπονά τους για τη βαθμολογία που είχε η Ευαγγελία Πλατανιώτη εκφράστηκαν μετά το τέλος του τελικού της 25χρονης πρωταθλήτριας. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Παράπονα για τη βαθμολογία της Πλατανιώτη

Η Ναταλία Τσερνέσκα, η προπονήτρια της Πλατανιώτη ήταν ξεκάθαρη: «Εγώ την απόλαυσα, μου άρεσε πολύ. Παρουσίασε ένα πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα, το έζησε και το είδαμε και, με εξαίρεση ένα μικρό λαθάκι στο τέλος, ήταν άψογη. Θεωρώ ότι αδικήθηκε αρκετά από τους κριτές. Και το λαθάκι αυτό να μην έκανε, πάλι την ίδια βαθμολογία θα έπαιρνε. Δυστυχώς στο άθλημά μας υπάρχουν οι μικρές και οι μεγάλες χώρες».

Αδικημένη, αλλά και ικανοποιημένη προσωπικά για την εμφάνισή της, δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού: «Είμαι χαρούμενη που ικανοποίησα την προπονήτριά μου. Το έζησα, το απόλαυσα, το ευχαριστήθηκα. Μόνο ένα μικρό λαθάκι στο τέλος θα ήθελα να αποφύγω. Δεν πιστεύω ωστόσο ότι το τελικό αποτέλεσμα και η 7η θέση είναι δίκαιη. Συνεχίζουμε όμως με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιστεύω σε καλύτερα αποτελέσματα».

Ομαδικό και ντουέτο

Το πρωί της Κυριακής (14/7) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και το ελληνικό ομαδικό στο τεχνικό πρόγραμμα στον προκριματικό. «Έχουμε μια νέα ομάδα, πολύ καλή, έχουμε δουλέψει 7 μήνες πολύ σκληρά και περιμένουμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα» τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα. Ο προκριματικός του ομαδικού θα ξεκινήσει στις 5.00 το πρωί και από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν οι: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/7, 13.00, ert sports HD) περιλαμβάνει ακόμη έναν τελικό για την Καλλιτεχνική κολύμβηση. Οι Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, ήταν δέκατες στα προκριματικά και θα προσπαθήσουν στον τελικό να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά.