Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ώρα Αραούζου, δύο τα ξημερώματα!

Η 28χρονη πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, Κέλλυ Αραούζου στις δύο τα ξημερώματα κολυμπάει στα 10 χιλιόμετρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στόχος της η δεκάδα και η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ώρα Αραούζου, δύο τα ξημερώματα!

Στην ανοιχτή θάλασσα, η αυλαία άνοιξε ξημερώματα Σαββάτου (5 χιλιόμετρα ανδρών) χωρίς παρουσία ελληνική. Ο 22χρονος Ούγγρος Κριστόφ Ρασόβσκι κατέκτησε το χρυσό. Το ενδιαφέρον τη δεύτερη ημέρα των αγώνων στο open water είναι τεράστιο για τη χώρα μας, με τη συμμετοχή της Αραούζου.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, που έχει κατακτήσει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει στα 10 χιλιόμετρα γυναικών σήμερα το βράδυ (δυο τα ξημερώματα) με βασικό στόχο την είσοδο στη δεκάδα που θα της δώσει και απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

«Η δέκατη θέση ισοδυναμεί με μετάλλιο»

«Στον αγώνα όλα είναι πιθανά. Θα είναι πολύ σκληρός και όπως πάντα θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Για μένα η 10η θέση ισοδυναμεί με χρυσό μετάλλιο» τόνισε λίγο πριν αγωνιστεί στα νερά του Ocean Park η Κέλλυ Αραούζου, που ήταν ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 5χλμ. το 2015 στο Καζάν.

Ο αγώνας της Αραούζου φιλοξενείται στο «Yeosu EXPO Ocean Park». Η πόλη Γιοσού είναι περίπου 130 χιλιόμετρα μακριά από τη Γκουανζού. Το εντυπωσιακό είναι πως στο Κορεάτικα, το Γιοσού σημαίνει όμορφα νερά!