Τρεμπλ ο Ολυμπιακός και στην ανοιχτή θάλασσα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Βόλο.

Τρεμπλ ο Ολυμπιακός και στην ανοιχτή θάλασσα!

Μάλιστα ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και σε Άνδρες και Γυναίκες.

Στο αγώνισμα των 10χλμ. Ανδρών, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού με χρόνο 2:01:11.79, στις Γυναίκες η Κέλλυ Αραούζου, επίσης του Ολυμπιακού με επίδοση 2:14:46.37, στους Νέους ο Δημήτρης Μάρκος του ΝΟ Καλαμακίου με 2:01:52.62, ενώ στις Νέες Γυναίκες η Φωτεινή Μέτσιου της ΑΕ Χαϊδαρίου με χρόνο 2:15:31.31.

Στα 7,5χλμ. Εφήβων, ο Μιχάλης Διασίτης του ΑΝΟ Αργυρούπολης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:33:16.77, ενώ στις Νεάνιδες η Στυλιανή Χριστοδούλου του Πύρρου Ιωαννίνων με 1:42:40.18.

Γέμελος: Ο Ολυμπιακός θέλει να υπάρχει μία συνέχεια

Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Νίκος Γέμελος, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός θέλει να υπάρχει μία συνέχεια στα πρωταθλήματα που του έχουν χαρίσει πολλές νίκες και είναι υποχρέωση όλων μας να το κάνουμε πράξη. Το άθλημα της Ανοιχτής Θάλασσας ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο, με πολλές ομάδες να ασχολούνται περισσότερο, αλλά και νέους κολυμβητές να το βλέπουν θετικά. Θα ήθελα, επίσης, να αναφέρω ότι όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα πόλο και το Θοδωρή Βλάχο που κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά στην υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού τίτλου».