Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Δεν μπόρεσε να μπει στον ημιτελικό ο Αυθίνος
Ο Θεόφιλος Αυθίνος δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των Καταδύσεων από 3μ. Τραμπολίνο.

Στον προκριματικό των Καταδύσεων από 3μ. Τραμπολίνο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης, αγωνίστηκε την Πέμπτη (31/7) ο Θεόφιλος Αυθίνος. Ο Έλληνας πρωταθλητής, έδωσε τη μάχη του, ήταν εξαιρετικός στις τρεις πρώτες βουτιές του, αλλά του στοίχισαν η τέταρτη και η πέμπτη προσπάθεια και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον ημιτελικό (18άδα), παίρνοντας τελικά την 35η θέση με 344,90 βαθμούς.
Μέχρι την τρίτη βουτιά του, μάλιστα, ο Αυθίνος ήταν 13ος στην κατάταξη και άγγιζε τον στόχο, αλλά η τέταρτη και η πέμπτη βουτιά δεν ήταν αυτές που ήθελε και παρότι η έκτη προσπάθεια ήταν εξαιρετική όπως οι τρεις πρώτες, η συνολική βαθμολογία δεν έφτανε για τον ημιτελικό.
Ολυμπιακός: Ο Στρεφέτσα, ο Ποντένσε και ο Αντίνο
«Παρόλο που δεν μπήκε 18άδα, η μαχητικότητά του δείχνει βελτίωση και προοπτικές. Βρέθηκε στην 13η θέση κάποια στιγμή μετά την τρίτη βουτιά. Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες», δήλωσε μετά τον αγώνα του Αυθίνου ο τεχνικός σύμβουλος Ντάνιελ Ίσλας.