Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στην 15η θέση στον κόσμο ο Δημήτρης Μάρκος

Ο Δημήτρης Μάρκος ήρθε 15ος στον τελικό των 200 μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στην 15η θέση στον κόσμο ο Δημήτρης Μάρκος

Απόλαυσε τη συμμετοχή του στη (δεύτερη) ημιτελική σειρά στα 200μ ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Σιγκαπούρη ο Δημήτρης Μάρκος, έκανε την πολύ μεγάλη προσπάθειά και τελικά κατέλαβε την 15η θέση στον κόσμο.

Έχοντας στις…αποσκευές του το πανελλήνιο ρεκόρ από τον προκριματικό με 1:46.28, γνώριζε πως και οι οκτώ αθλητές της πρώτης σειράς τερμάτισαν σε χρόνους κάτω από το 1:46.00. Στον πρώτο ημιτελικό του στην τέταρτη παρουσία του σε παγκόσμιο, κολύμπησε σε 1:47.01, τερμάτισε έβδομος στη σειρά του και κατέλαβε την 15η θέση συνολικά.

Καλύτεροι όλων οι Λουκ Χόμπσον (1:44.80), Σουνγού Γουάνγκ (1:44.84) και Καμίλ Σιεράντσκι (1:45.00). Και οι τρεις από τη πρώτη σειρά. Ο Ρουμάνος Νταβίντ Ποποβίτσι, «χρυσός» Ολυμπιονίκης πέρυσι στο Παρίσι, νικητής στη β' ημιτελική σειρά του Μάρκου, πέρασε ως τέταρτος με 1:45.02.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110