Προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 100μ. στο ύπτιο οι Χρήστου και Μακρυγιάννης
Οι Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές στο ύπτιο, Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 100μ. στο ύπτιο, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη.
Ο Χρήστου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της σειράς του με 52:61, πίσω από τον Κολέσνικοφ και συνολικά, την τέταρτη καλύτερη. Ο Μακρυγιάννης τερμάτισε πέμπτος στην πέμπτη προκριματικά σειρά με χρόνο 53:29, έχοντας την ενδέκατη συνολικά επίδοση.
Ολυμπιακός: Ο Πνευμονίδης πιο μπροστά απ’ όλους του εξτρέμ
Στη πρώτη σειρά στις 14:18 θα κολυμπήσουν πάλι μαζί οι Χρήστου-Κολέσνικοφ-Μάσιουκ. Στις 14:23 θα διεξαχθεί η β' ημιτελική σειρά με την παρουσία του Μακρυγιάννη.