Έλαμπε το χρυσάφι και το ασήμι στην επιστροφή των ήδη λαμπερών κοριτσιών από το Βελιγράδι (vids)

Φορτωμένη με τα ιστορικά μετάλλια από χρυσό και ασήμι, στο 37ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) από το Βελιγράδι η αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Έλαμπε το χρυσάφι και το ασήμι στην επιστροφή των ήδη λαμπερών κοριτσιών από το Βελιγράδι (vids)

Τα λαμπερά κορίτσια μας έλαμπαν ακόμα περισσότερο με τα μετάλλια στο στήθος, χρυσά στο Ελεύθερο Ομαδικό και ασημένια στο Τεχνικό Ομαδικό και το Acrobatic Routine, αλλά και άλλα καλά πλασαρίσματα σε Τεχνικό Ντουέτο και Ελεύθερο και Τεχνικό Σόλο, κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου γνώρισαν και την αποθεωτική υποδοχή.

Αναγνώριση, χειροκρότημα και ανθοδέσμες από συγγενείς, φίλους και φυσικά από τη διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας την οποία εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας.

Στην αποστολή μετείχαν οι: Ζωή Καράγγελου (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο Τεχνικό), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Τεχνικό), Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Μαρία Καραπαναγιώτου(Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine) Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Βασιλική Θάνου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. στο Acrobatic Routine), Άρτεμη Κουτράκη (Acrobatic Routine, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Εστέλλα Καραμανίδου Εστέλλα (αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Acrobatic Routine).

Τις συνόδευαν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Δεμέτης. Στο Βαλιγράδι βρέθηκε και η έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα με την ιδιότητά της ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής της European Aquatics.

Δείτε videos με τις δηλώσεις:

Από τις Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου:

Από τις προπονήτριες της ομάδας Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα:

Από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ Στέφανο Αυγουλέα και την έφορο Δέσποινα Καράμπελα:

Δείτε, επίσης, το βίντεο από την υποδοχή: