Εκπληκτική Ισμήνη Καραβασίλη, με ασημένιο μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο

Η εκπληκτική Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, με μια σπουδαία εμφάνιση στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο στη διοργάνωση για την Ελλάδα.

Εκπληκτική Ισμήνη Καραβασίλη, με ασημένιο μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο

Ένα ακόμα αστέρι από το λαμπρό φυτώριο της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης λάμπει στο διεθνές στερέωμα και εγγυάται για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.

Με μια μεγάλη διάκριση ξεκίνησαν οι ελληνικές συμμετοχές στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το πρωί της τρίτης ημέρας της διοργάνωσης, το Σάββατο (25/5). Η εκπληκτική Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, με μια σπουδαία εμφάνιση στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο στη διοργάνωση για την Ελλάδα.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά της, με τη χορογραφία που είχε θέμα “Doll” και μουσική από το “Forfathers” και βαθμολογήθηκε με 221,3563 β., που την κατέταξαν 2η στην Ευρώπη, αλλά και στο Comen Cup, για το οποίο δίνονται παράλληλα μετάλλια.

Στις δηλώσεις της, η νεαρή πρωταθλήτριά μας, μίλησε για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά που έφερε την ανταμοιβή των κόπων και τη διάκριση, τόνισε ότι είναι περήφανη που έφερε την Ελλάδα ψηλά, ευχαρίστησε τις προπονήτριες της Εθνικής ομάδας Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα, όλο το υποστηρικτικό τιμ και την Ομοσπονδία για τη συμβολή τους στην επιτυχία, αφιέρωσε το μετάλλιο στη Χριστίνα Θαλασσινίδου, την προπονήτρια που την ανέδειξε και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον σύλλογό της Υάδες και την υπεύθυνη Ευγενία Καφετζή. Η Ισμήνη, εξάλλου, εστίασε στις δηλώσεις της και στην επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ υποσχέθηκε ότι μαζί με τα άλλα παιδιά της Εθνικής θα επιδιώξουν να φέρουν διάκριση και σε όλους τους υπόλοιπους τελικούς του προγράμματος.

Δείτε τη και ακούστε αναλυτικά τα όσα μας είπε στο παρακάτω βίντεο: