Κριστιάν Γκολομέεβ: «Αιφνιδιάστηκα στην εκκίνηση»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Κριστιάν Γκολομέεβ από την όγδοη θέση στα 50μ ελεύθερο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Κριστιάν Γκολομέεβ: «Αιφνιδιάστηκα στην εκκίνηση»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ολοκλήρωσε στην 8η θέση την προσπάθειά του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κολυμπώντας σε 21.84 τα 50μ ελεύθερο. Σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Άλλος ένας τελικός, αλλά δεν φτάνει ο τελικός. Δεν ήταν πολύ καλή κούρσα και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ήθελα να κολυμπήσω γρήγορα, από 21.6 και κάτω αλλά μας μπέρδεψε λίγο ο αφέτης. Έδωσε πολύ γρήγορα την εκκίνηση. Ανεβήκαμε όλοι στους βατήρες, βάζω το ένα πόδι μπροστά και λέει λάβετε θέσεις χωρίς να έχω βάλει το δεύτερο πόδι πίσω. Και το είπαν όλοι ότι έδωσε την εκκίνηση γρήγορα, για αυτό και οι χρόνοι δεν πήγαν καλά.

Αλλά εντάξει έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι. Αιφνιδιάστηκα και κάπου εκεί έχασα λίγο την συγκέντρωσή μου. Το κολύμπι πήγε όμως αρκετά καλά. Συνήθως τέτοια περίοδο δυσκολεύομαι να κολυμπήσω γρήγορα, αλλά είναι ικανοποιητικό το 21.7 που πήγα στη Ντόχα. Συνεχίζουμε δυνατά με προπονήσεις, αγώνες να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να κάνω καλύτερους χρόνους. Χρειάζονται και άλλες κούρσες κάτω από τα 22 δευτερόλεπτα, αλλά Φεβρουάριο μήνα δεν έχω κολυμπήσει ξανά τόσο γρήγορα και δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο».