Καλλιτεχνική/Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου

Την παρουσία τους στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου εξασφάλισαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Καλλιτεχνική/Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου

Την έκτη θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου και προκρίθηκαν σε ακόμα έναν τελικό της διοργάνωσης, τον πιο σημαντικό και καθοριστικό, αφού θα κρίνει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το ελληνικό Ντουέτο εκτέλεσε σωστά το πρόγραμμά του στα προκριματικά και ετοιμάζεται για μια ακόμα καλύτερη παρουσία στον τελικό. Με βαθμό δυσκολίας 41.5500, οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου απέσπασαν 86.3500 βαθμούς στην καλλιτεχνική εντύπωση και 146.4688 στην εκτέλεση, για να φτάσουν στο σύνολο τους 232.8188 βαθμούς και να βρεθούν στην 6η θέση της κατάταξης, ανάμεσα στα 38 Ντουέτα που έλαβαν μέρος στον Προκριματικό.

Ο καθοριστικός τελικός του Ελεύθερου Ντουέτου είναι προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη (8/2) το μεσημέρι, στις 13:00 (ώρα Ελλάδας).

Το πρωί της ίδιας μέρας (8/2), στις 8:30, εξάλλου, η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού.