Καλλιτεχνική/Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Έσβησε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική στο ομαδικό

Η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έμεινε στην 14η θέση στον προκριματικό του Τεχνικού Ομαδικού και έχασε την ευκαιρία της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καλλιτεχνική/Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Έσβησε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική στο ομαδικό

Σε λυγμούς ξέσπασαν τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην ανακοίνωση της βαθμολογίας τους στον προκριματικό του Τεχνικού Ομαδικού, αφού αποκλείστηκαν από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και είδαν να χάνεται το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκέντρωσε 185,5846 βαθμούς και έμεινε στην 14η θέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας, αφού πέρασαν οι 12 από τις 17 ομάδες, με την 12η Ταϊλάνδη να έχει 189,9891.

Η ομάδα εκτέλεσε το τεχνικό της πρόγραμμα που είχε βαθμό δυσκολίας 17.1500 και βαθμολογήθηκε με 96.1500 στην καλλιτεχνική εντύπωση και με 89.4346 στην εκτέλεση.

Αγωνίσθηκαν οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα. Δανάη Καριώρη, Θάλεια Δαμπάλη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ζωή Καράγγελου, Σοφίας Μαλκογεώργου, Μαρία Καραπαναγιώτου και Σοφία Ρηγάκου.

Έτσι, η Ελλάδα οριστικά δεν θα έχει συμμετοχή στο ομαδικό της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είχε προηγηθεί και η 12η θέση στο ακροβατικό με 173.0234 βαθμούς.