Απόστολος Χρήστου: «Οι δυο τελικοί ο στόχος μου»

Το χάλκινο μετάλλιο το 2021 στο Καζάν στα 100μ ύπτιο, είναι το μοναδικό που έχει κατακτήσει ο Απόστολος Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας.

Απόστολος Χρήστου: «Οι δυο τελικοί ο στόχος μου»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην 50άρα, αναχωρεί σήμερα (3/12) για το Οτοπένι της Ρουμανίας προκειμένου να αγωνιστεί στα 50μ και στα 100μ ύπτιο με υψηλές βεβαίως φιλοδοξίες, όπως συμβαίνει πάντα.

Ο Απόστολος αναφέρει σχετικά μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος: «Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ένας ενδιάμεσος στόχος μέσα στη σεζόν και θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση και να είμαι ανταγωνιστικός, θέλοντας να συμμετάσχω και στα δυο αγωνίσματα μου στον τελικό της διοργάνωσης και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σ' αυτές τις κούρσες».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας μέρα των αγώνων, την Τρίτη 5/12 με τον προκριματικό στα 50μ ύπτιο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι οι ημιτελικοί και στις 6/12 (επίσης το απόγευμα) έχει προγραμματισθεί ο τελικός του αγωνίσματος.

Στα 100μ ύπτιο θα «πέσει» στις 7/12 (πρωί προκριματικός, απόγευμα ημιτελικός) ενώ ο τελικός είναι για τις 8/12.

Το πρωινό πρόγραμμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (5-10/12) θα αρχίζει στις 09:30 και το απογευματινό στις 18:00 (με τη Ρουμανία έχουμε ίδια ώρα).