Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με τον Στράτο Πατσουρέα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στράτο Πατσουρέα.

Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με τον Στράτο Πατσουρέα

Τον Στράτο Πατσουρέα πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός για το τμήμα της κολύμβησης.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στράτο Πατσουρέα. Ο νεαρός κολυμβητής (ημ. γέννησης 8/9/2008) εντάσσεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και αγωνίζεται στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο» αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Η δήλωση του Στράτου Πατσουρέα στο olympiacossfp.gr:

«Από σήμερα είμαι περήφανο μέλος της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού. Είναι για μένα μεγάλη τιμή και χαρά να ενταχθώ σε αυτήν την υπέροχη κολυμβητική οικογένεια, εκπροσωπώντας παράλληλα την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης και τον απόλυτο κυρίαρχο του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής προπονητή, κο Νίκο Γέμελο και το προπονητικό του τιμ, για την εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία που μου δίνει, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο για το κολυμβητικό μου μέλλον. Είναι τιμή για μένα να προπονούμαι υπό την καθοδήγηση ενός τόσο καταξιωμένου προπονητή και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μου, της ομάδας και των οπαδών της, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρά μου στο χώρο της κολύμβησης.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη μεγάλη αγκαλιά του Ολυμπιακού που αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να ξεκινήσει πλέον και επίσημα αυτό το συναρπαστικό ταξίδι».