Kαλλιτεχνική: Χρυσό ευρωπαϊκό δίδυμο οι νεανίδες Καραπαναγιώτου – Κρομμυδάκη!

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων οι Μαρία Καραπαναγιώτου και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη κατάκτησαν την κορυφή της Ευρώπης στο ελεύθερο ντουέτο!

 

Kαλλιτεχνική: Χρυσό ευρωπαϊκό δίδυμο οι νεανίδες Καραπαναγιώτου – Κρομμυδάκη!

Στο Φουνσάλ της Πορτογαλίας φιλοξενείται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων και το ελληνικό δίδυμο Μαρία Καραπαναγιώτου και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη κατάκτησαν την κορυφή της Ευρώπης στο ελεύθερο ντουέτο!

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, οι δύο Ελληνίδες κολυμβήτριες πρώτευσαν κι ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, με την ελληνική σημαία να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό και τον Εθνικό μας ύμνο να παιανίζει στην πορτογαλική πόλη

Καραπαναγιώτου και Κρομμυδάκη βαθμολογήθηκαν με 179,6146 βαθμών για την εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του και πήρε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά από τις δεύτερες Ιταλίδες (165,1708) και τις τρίτες Ουκρανές (160,8500), παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων καλλιτεχνικής, στο ντουέτο, μετά από αυτό που είχαν κερδίσει στις (31/7/2007) στην Καλέγια της Ισπανίας από τις Δέσποινα Σολωμού και Νεκταρία Ραμνιώτη.

Αύριο Σάββατο (5/8), το μεσημέρι, η Ζωή Καράγγελου αγωνίζεται στον τελικό του ελεύθερου σόλο.