Γκολομέεβ: «Θέλω το μετάλλιο στο Παρίσι»

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες εστιάζει ο Κριστιάν Γκολομέεβ που φεύγει από την Φουκουόκα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον τελικό. 

Γκολομέεβ: «Θέλω το μετάλλιο στο Παρίσι»

Ικανοποιημένος παρά την 7η θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, αποχωρεί από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο αθλητής, φέτος είναι μία μεταβατική χρονιά καθώς εστιάζει στο Παρίσι, αφού εκεί θέλει να πάει απόλυτα έτοιμος για να πάρει το Ολυμπιακό μετάλλιο που λείπει από την συλλογή του.

«Είμαι ευχαριστημένος. Ήταν καλή προσπάθεια και σίγουρα δεν ήρθα εδώ απόλυτα προετοιμασμένος. Χτίζουμε για το Παρίσι. Δεν με πειράζει η 7η θέση, δεν με ενόχλησε που δεν το πήγα και τόσο καλά. Πιστεύω στους προπονητές μου και συνεχίζουμε ώστε στο Παρίσι να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο» είπε αρχικά.

«Ημουν λίγο μουδιασμένος στα τελευταία μέτρα της κούρσας. Μου έλειψε αυτή η εύκολα ταχύτητα που λέμε. Αλλά θα το δουλέψουμε. Θα εστιάσουμε σε λεπτομέρειες. Θέλω πολύ αυτό το μετάλλιο στο Παρίσι του χρόνου γιατί μου λείπει. Θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα» πρόσθεσε ο Γκολομέεβ.