«Πιστεύαμε πολύ στο μετάλλιο, γι αυτό στενοχωρηθήκαμε - Περήφανες, συνεχίζουμε για ψηλότερα»

Τα υπέροχα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση στον Τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα.

«Πιστεύαμε πολύ στο μετάλλιο, γι αυτό στενοχωρηθήκαμε - Περήφανες, συνεχίζουμε για ψηλότερα»

Μπορεί να μην ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά κατέκτησαν την 5η θέση στον κόσμο. Παρόλα αυτά οι ίδιες οι κοπέλες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν στενοχωρημένες (κάποιες ήταν και δακρυσμένες) επειδή είχαν πιστέψει ότι μπορούσαν και άξιζαν το μετάλλιο. Στις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα δήλωσαν:

Σοφία Μαλκογεώργου: «Η αλήθεια είναι ότι πετύχαμε να μη δεχτούμε βαθμούς ποινής και κάναμε μια πολύ καλή εκτέλεση του προγράμματος και της χορογραφίας. Σίγουρα, είμαστε στενοχωρημένες διότι πιστεύαμε πολύ πως μπορούμε να κατακτήσουμε αυτό το μετάλλιο και με βάση τις αντιπάλους μας πιστεύαμε ότι είμαστε καλύτερες και το αξίζαμε. Εμείς, πάντως και οι προπονήτριές μας είμαστε ευχαριστημένες από την προσπάθειά μας, δώσαμε το 100%. Άλλωστε και η 5η θέση στον κόσμο είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά προσπαθούμε για πιο ψηλά. Συνεχίζουμε, υπάρχει και το Ελεύθερο Ομαδικό, όπου επίσης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Μαρία Αλζιγκούζη: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, το ευχαριστηθήκαμε πολύ και είμαστε περήφανες που βρεθήκαμε ψηλά, παρότι θέλαμε το μετάλλιο».

Δανάη Καριώρη: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε υψηλές προσδοκίες. Και εφόσον από τον προκριματικό περάσαμε με τη δεύτερη θέση, ελπίζαμε για ανάλογη κατάταξη και στον Τελικό. Είμαστε, όμως, περήφανες για την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε για ακόμα ψηλότερα».