Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αναχώρησε η αποστολή των Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και Καταδύσεων

Η αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και η αντίστοιχη των Καταδύσεων αναχώρησαν για την Ιαπωνία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αναχώρησε η αποστολή των Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και Καταδύσεων

Το δρόμο για τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας προκειμένου να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, πήραν πριν λίγο (9/7) και οι αποστολές της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και των Καταδύσεων.

Η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης απαρτίζεται από τις: Μαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Λυδία-Φωτεινή Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Την ομάδα συνοδεύουν, η τεχνική σύμβουλος, Ελένη Κουγιά, και οι προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα, Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Με την Εθνική Ομάδα Καταδύσεων «πέταξαν» οι πρωταθλητές Θεόφιλος Αυθίνος, Νίκος Μόλβαλης, και Θάνος Τσιρίκος, με την έφορο καταδύσεων, Πέπη Χαραλάμπους, και τον προπονητή Πέτρο Φυρίγο.

Στην κοινή αποστολή των δύο αθλημάτων συμμετέχουν, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου, καθώς και ο γυμναστής Αλέξανδρος Προβολισιάνος. Τη Δευτέρα (10/7) αναχωρούν οι αποστολές της Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.