Νικολόπουλος: «Ανταμοιβή μας τα χαμόγελα των μικρών αθλητών»

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος μίλησε για το ACROPOLIS SWIM OPEN 2023.

Νικολόπουλος: «Ανταμοιβή μας τα χαμόγελα των μικρών αθλητών»

Από τη θέση του competition manager του ανανεωμένου διεθνούς μίτινγκ ACROPOLIS SWIM OPEN 2023, ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος καταθέτει την άποψή του και στέκεται ιδιαίτερα στα κέρδη που υπάρχουν στους μικρούς αθλητές.

«Είμαι φανερά ευχαριστημένος με το επίπεδο του αγώνα, εφάμιλλο διοργανώσεων πανευρωπαϊκού επιπέδου, που διεξήχθη στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπου και μας χάρισε στιγμές υψηλού αθλητισμού.

Την διοργάνωση πλαισίωσαν, πέραν των Ελλήνων αθλητών μας και αθλητές του παγκοσμίου κολυμβητικού στερεώματος ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού και συνολικά του αγώνα αλλά και στην δική μας προσπάθεια να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν.

Η οργανωτική δομή ήταν αντάξια του επιπέδου της διοργάνωσης και μας οδηγεί στη συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι η μεγάλη προσέλευση του κοινού στο άθλημά μας, η απήχηση στους αθλητές παγκοσμίως και η ανάδειξη της φιλοσοφίας τέτοιου είδους διοργανώσεων προς το ελληνικό κοινό.

Η ανταμοιβή από την επιτυχία της διοργάνωσης είναι τα χαμόγελα των μικρών αθλητών που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αθλητές - ινδάλματά τους αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους. Το κίνητρο που δημιουργήθηκε στους μικρούς μας επισκέπτες θα τους συνοδέψει στην αθλητική τους προσπάθεια .

Το «στήσιμο» ανάλογων διοργανώσεων (διαπιστεύσεις, έλεγχος εισόδων, διαμόρφωση χώρων, ροές αθλητών κλπ) μπορεί να είναι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους συμμετέχοντες , όμως προσδίδει το «άρωμα» μεγάλων διοργανώσεων. Έτσι οι αθλητές μας μπορούν να ζήσουν την στιγμή όπως και η αφρόκρεμα της παγκόσμιας κολύμβησης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στήριξαν την διοργάνωση, την οργανωτική ομάδα και ειδικότερα στους υποστηρικτές των αθλητικών διοργανώσεων, τους εθελοντές μας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόσφεραν την βοήθεια τους και το χαμόγελο τους».