Γκολομέεβ: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει και της συμμετοχής του στο ACROPOLIS SWIM OPEN 2023 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023 στο κλειστό κολυμβητήριο του «ΟΑΚΑ».

Γκολομέεβ: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Για τους μεγάλους του στόχους αναφέρθηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος θα πάρει μέρος στο ACROPOLIS SWIM OPEN 2023 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

«Για εμένα αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ. Να δούμε πού βρισκόμαστε στα 50μ ελεύθερο και 50μ πεταλούδα, να δούμε τα λάθη, να φορμαριστούμε όσο πλησιάζει το παγκόσμιο, γιατί όχι και να μην πιάσω το ρεκόρ πρόκρισης και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Είμαι καλά, πήγε πολύ καλά η προετοιμασία στο υψόμετρο στο Ερζερούμ της Τουρκίας, ξεκουράστηκα, πιστεύω όλα θα πάνε καλά», επεσήμανε σχετικά μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και πρόσθεσε:

«Το επίπεδο των αγώνων στο ACROPOLIS SWIM OPEN 2023 είναι πολύ καλό. Θα έχω δίπλα μου τον Μάικλ Άντριου, από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, θα είναι γερές κούρσες. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν πιάσει το όριο και είναι φουλ φορμαρισμένοι. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, και ελπίζω να έρθουν οι χρόνοι που θέλω.

Έχω κάνει καλή προπόνηση φέτος και όσο μεγαλώνω κι όλας το σώμα θέλει μια καλή ξεκούραση για να κατέβω τα 22 δευτερόλεπτα. Παλαιότερα, μπορούσα να το κάνω και κουρασμένος τώρα είναι πιο…ζόρικα.

Ο μεγάλος μου στόχος είναι το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στα 50μ ελεύθερο. Νοιώθω καλά, πιστεύω θα γίνει. Μετά αυτούς τους αγώνες, έχω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ίσως αγωνιστώ στη Ιταλία σε ένα μίτινγκ, και μετά το Παγκόσμιο, το πολύ δηλαδή τρεις αγώνες».