Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Στέφανο Βλάχο και την Άννα-Αυγούστα Βλάχου

Στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν ο Στέφανος Βλάχος και η Άννα-Αυγούστα Βλάχου.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Στέφανο Βλάχο και την Άννα-Αυγούστα Βλάχου

Στην ενίσχυση του τμήματος κολύμβησης προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέφανο Βλάχο και την Άννα-Αυγούστα Βλάχου.

Η ανακοίνωση για τον Βλάχο αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Βλάχο. Ο Έλληνας κολυμβητής (ημ. γέννησης, 26/03/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Στέφανος Βλάχος ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Με ενθουσιασμό που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό, θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με καλωσόρισαν στην ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου να τιμήσω το σκουφάκι βοηθώντας όσο μπορώ τον σύλλογο».

Η ανακοίνωση για τη Βλάχου αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Αυγούστα Βλάχου. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ. γέννησης, 14/02/2005) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Άννα Αυγούστα Βλάχου ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για τη στήριξη και το θερμό καλωσόρισμα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να στηρίξω την ομάδα και να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων».