Σίσκος: «Μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο Απόστολος Σίσκος ήταν ένας από τους κολυμβητές που ξεχώρισαν στα «Αλεξάνδρεια» στη Θεσσαλονίκη

Σίσκος: «Μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο πρωταθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη σεζόν με ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200μ ύπτιο (1:57.94), στο διεθνές μίτινγκ «Αλεξάνδρεια», που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Μια επίδοση που του…έδωσε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο εφήβων αλλά και για το Παγκόσμιο ανδρών στην Φουκουόκα.

«Είχα βάλει κάποιους στόχους πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Πρώτον να επιβεβαιώσω τα όρια για τα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο εφήβων και δεύτερον να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε όλες τις κούρσες καθώς είμαστε σε μια περίοδο που δουλεύουμε αρκετά σκληρά χωρίς να είμαστε έτοιμοι όμως.

Μπορώ να πω ότι τα αποτέλεσμα που ήρθαν δεν τα περίμενα αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτές τις επιδόσεις. Το 1:57.94 στα 200μ ύπτιο το οποίο αποτελεί όριο και για το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο εφήβων αλλά και για το Παγκόσμιο ανδρών στην Φουκουόκα.

Ταυτόχρονα και ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία μου. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και για την κούρσα στα 200μ πεταλούδα που πέτυχα επίδοση 1:59.41 καθώς επιβεβαίωσα όρια για πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο και σε αυτό το αγώνισμα.

Στόχος μου είναι να καταφέρω ότι δεν πέτυχα πέρσι, ένα μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση και να κυνηγήσω αρκετά το Ολυμπιακό όριο», είπε ο Σίσκος στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.