Σίσκος: «Το μετάλλιο ήταν στις δυνατότητές μου»

Ο Απόστολος Σίσκος μίλησε για την εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων. 

Σίσκος: «Το μετάλλιο ήταν στις δυνατότητές μου»

Με ανάμεικτα συναισθήματα για τα 200μ ύπτιο επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Νέων, ο Απόστολος Σίσκος.

Ο αθλητής του Άρη είπε: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που βγήκα 4ος στον κόσμο κατεβαίνοντας για άλλη μια φορά το 1.59, αλλά στεναχωρήθηκα διότι το μετάλλιο ήταν στις δυνατότητές μου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έλαβα μέρος. Προκρίθηκα σε έναν τελικό που ούτε εγώ φανταζόμουν στα 100μ ύπτιο και κάνοντας δυο φορές ατομικό ρεκόρ και στον ημιτελικό με 55.95 για πρώτη φορά κατέβηκα τα 56 δευτερόλεπτα, και στον τελικό με 55.80 κατέκτησα την 7η θέση. Ένας λόγος ο οποίος με επηρέασε αρκετά, ήταν η απώλεια του προπονητή μου. Παρ’ όλα αυτά και αυτός ο αγώνας ήταν μια εμπειρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τάσο Παπαδόπουλο, τον γυμναστή μου Ζαχαρία Αλεξίου, τον φυσιοθεραπευτή μου Πέντερη Γιώργο ο οποίο ήταν εκεί για όλη την χρονιά σε ό,τι χρειάστηκα αλλά κυρίως την περίοδο του πανευρωπαϊκού στην Ρουμανία μέχρι το παγκόσμιο διότι αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα στους ώμους και με βοήθησε και στο κομμάτι της φυσιοθεραπείας αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας μου. Την κ. Κατερίνα Καραγιάννη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ σε κάποιες λεπτομέρειες στην προπόνηση μου αλλά και στο κομμάτι της παρέας καθώς το τελευταίο διάστημα ήμουν μόνος στο κολυμβητήριο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο τον οποίο αναφέρω για πρώτη φορά, Βάιος Χάρμπας, ο οποίος παρακολουθεί την πορεία μου από όταν ήμουν μικρός και με κρατάει ενήμερο για όλα τα στατιστικά δίνοντας μου κίνητρο να καταφέρω τον κάθε στόχο μου. Και τέλος και πιο σημαντικό τους γονείς οι οποίοι με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα και είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».