Βαζαίος: «Μεγάλος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης»

Με ανυπομονησία περιμένει ο Ανδρέας Βαζαίος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, μετά την εξαιρετική του παρουσία και τα τρία χρυσά μετάλλια στο Εθνικό (open) Πρωτάθλημα.

Βαζαίος: «Μεγάλος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης»

«Πλώρη» για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης έχει βάλει ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του και τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Εθνικό (open) Πρωτάθλημα στην κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητής του Ομίλου Φίλων Νέας Ιωνίας τερμάτισε στην πρώτη θέση στα 100μ. πεταλούδας (53.07), 200μ. πεταλούδας (1:58.06) και στα 200μ. μικτής (2:01.19) και σε δηλώσεις του επσεσήμανε:

«Μια γεμάτη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις μέσα στη πισίνα αλλά και εκτός αφού τελειώνω το μεταπτυχιακό μου. Για αυτό και πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έτσι έκρινα με τους προπονητές μου και στην απόφασή μου αυτή είχα και τη στήριξη της ομοσπονδίας και την ευχαριστώ πολύ.

Οι Μεσογειακοί πήγαν πολύ καλά, επέστρεψα στην Ελλάδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Ρώμη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλο στόχο. Θα κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία για να είμαι και πάλι στους πρωταγωνιστές».