Επέστρεψε με τα μετάλλια η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων

Η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων επέστρεψε απόψε στη χώρα μας με τα μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Επέστρεψε με τα μετάλλια η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων

Στη χώρα μας επέστρεψε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Τα κορίτσια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήρθαν απόψε (4/7) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τις αποσκευές γεμάτες από τα χάλκινα μετάλλια σε Κόμπο και Highlight, αλλά και τα υπόλοιπα πολύ καλά πλασαρίσματα, με 4ες και 5ες θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα, αλλά και με πολλές εμπειρίες και ελπίδες εν όψει της συνέχειας.

Τα μέλη της αποστολής υποδέχθηκαν, από πλευράς ΔΣ της ΚΟΕ, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα, συγγενείς και φίλοι των αθλητριών και φίλοι του αθλήματος.

Στην αποστολή ήταν οι αθλήτριες: Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ελεύθερο & Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Τεχνικό Σόλο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Δήμητρα Καρατζόγλου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight, αναπληρωματική Ελεύθερο & Τεχνικό Ντουέτο), Γαρυφαλιάνα Νίκου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ελένη Παπαδοπούλου (Κόμπο, Highlight, αναπληρωματική Ελεύθερο Ομαδικό), Λύδια Φωτεινή Παπαναστασίου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φράγκου (Κόμπο, Highlight, αναπληρωματική Ελεύθερο Ομαδικό), Ελένη Φραγκάκη (Ελεύθερο Σόλο, Ελεύθερο & Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight).

Μαζί τους, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτης της Βαρβάρα Λιθαδιώτη, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, η διεθνής Κριτής Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου, ενώ αρχηγός αποστολής ήταν η Ελένη Μποζώνη.