Κολύμβηση: Χαμόγελα στο Αιγάλεω

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αιγάλεω για τη διοργάνωση των πρώτων επίσημων Παναιγαλεώτικων αγώνων. 

Κολύμβηση: Χαμόγελα στο Αιγάλεω

Αξιόλογες επιδόσεις το Σαββατοκύριακο, στους αγώνες που διοργάνωσε το Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Οι πρώτοι επίσημοι Παναιγαλεώτικοι αγώνες, που διοργανώθηκαν από τον ΑΟ Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος είναι πλέον ιστορικό γεγονός!

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν πολύ αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές, και όλα κύλησαν κατά γενική ομολογία σε ρυθμούς παραπάνω από ικανοποιητικούς.

Για όλα τα παραπάνω μερίδιο φέρουν οι γονείς εθελοντές του κολυμβητικού ΑΟ Αιγάλεω, οι οποίοι κάλυψαν κάθε ανάγκη ώστε όλα να είναι άψογα, το τμήμα αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου και οι υπάλληλοί του, όπως και όλοι οι συμμετοχές αθλητές και προπονητές τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά για τη συμμετοχή τους και εν συνεχεία για την αγαστή συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα στο γειτονικό σωματείο που αθόρυβα βοήθησε στο να είναι όλα όπως πρέπει στο χώρο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, και στους ήρωες των αγώνων, τους γονείς όλων των αθλητών, οι οποίοι με το ήθος και το ύφος τους, παρότι αποκλεισμένοι λόγω έλλειψης χώρου, στήριξαν την προσπάθεια και τους υποσχόμαστε πως στο μέλλον θα κάνουμε τα πάντα για να παρακολουθήσουν δια ζώσης την προσπάθεια των παιδιών τους.

Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της πόλης και φίλους της ομάδας για τη στήριξη τους με κάθε τρόπο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνεχεία σε όλους τους μαθητές-αθλητές και ιδιαίτερα σε όσους σε λίγες μέρες δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Μήλας

Άρης Μαυρογένης

Εις το επανιδείν!!!»