Κολύμβηση: Το «θαύμα» του Αιγάλεω

Με μόλις οκτώ συμμετοχές ο Αιγάλεω ΑΟ βρέθηκε στη 2η θέση Παμπαίδων-6η θέση Παγκορασίδων-4η θέση στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β', στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Νότιας Ελλάδας, στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στις 11-12-13/02/2022.

Κολύμβηση: Το «θαύμα» του Αιγάλεω

Με μόλις οκτώ συμμετοχές (Αλατσάκης, Βασιλείου, Γεώργα , Γρηγορόπουλος, Κρίκου, Παπακωνσταντίνου, Παστρωμάς, Σκούρας) ο Αιγάλεω ΑΟ βρέθηκε στη 2η θέση Παμπαίδων-6η θέση Παγκορασίδων-4η θέση στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β', στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Νότιας Ελλάδας, στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στις 11-12-13/02/2022.

«Πρόκειται για ένα…θαύμα, καθώς οι αθλητές του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Αντώνη Μήλα, με συνεχή δουλειά, ξεπερνούν εμπόδια που οι καιροί επιβάλουν και κατορθώνουν το απίθανο!

Η ιστορία και το όνομα του μεγάλου συλλόγου ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. έχει το στοιχείο να στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες που παρά τις δυσκολίες, είναι στις επάλξεις με το σθένος του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ», αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ομάδα του Αιγάλεω.