Ιωάννα Σαχά: Σε δύο ημέρες, ισάριθμα ρεκόρ

Έλαμψε η Ιωάννα Σαχά αγωνιζόμενη στο «Scottish Winter Meet 2021». Σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. Ύπτιο Γυναικών με επίδοση 2.07.76 και ισοφάρισε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 200μ. Μικτή Ατομική γυναικών με 2.14.38.

Ιωάννα Σαχά: Σε δύο ημέρες, ισάριθμα ρεκόρ

Μέσα σε δυο ημέρες η Ιωάννα Σαχά, αγωνιζόμενη στο «Scottish Winter Meet 2021», σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ (σε κολυμβητήριο 25μ.) στα 200μ. Ύπτιο Γυναικών με επίδοση 2.07.76 και ισοφάρισε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 200μ. Μικτή Ατομική γυναικών με 2.14.38.

«Με τους χρόνους μου σε αυτούς τους αγώνες είμαι ευχαριστημένη γατί ήταν εξαιρετικά πιεστικοί οι προηγούμενοι μήνες λόγω του μεταπτυχιακού μου. Μια πιεστική περίοδος εντός και εκτός πισίνας», δήλωσε η αθλήτρια. «Όπως φαίνεται όμως, οι κόποι μου δεν πάνε χαμένοι», συμπλήρωσε.

Η Ιωάννα Σαχά, κάνει μάστερ στην ψυχοθεραπεία στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και ταυτόχρονα κολυμπάει με την ομάδα του πανεπιστημίου. Προπονείται με τον Μάθιου Τρόντεν και τον Κρις Τζόουνς όσο είναι στη Σκωτία, και στην Ελλάδα με τον Βαγγέλη Κοζομπόλη. Μια καθημερινή της ημέρα, αποτελείται από «Προπόνηση, διάβασμα, προπόνηση, διάβασμα και ύπνο», όπως λέει χαμογελώντας.

Όσο για τους επόμενους στόχους της: «Είναι το παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό 50αρας πισίνας την επόμενη χρονιά», αναφέρει.