Ολυμπιακός: Πήρε και την Μαρία Χατζηεφραιμίδου

Μία ακόμη μεταγραφή την Τρίτη (9/11) για τον πρωταθλητή στην κολύμβηση Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με την Μαρία Χατζηεφραιμίδου.

Ολυμπιακός: Πήρε και την Μαρία Χατζηεφραιμίδου

Η Μαρία Χατζηεφραιμίδου έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Χατζηεφραιμίδου. Η νεαρή κολυμβήτρια (ημ. γέννησης 31/01/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Χατζηεφραιμίδου.

Ολυμπιακός: Πήρε τον Παναγιώτη Ζαρακά

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Χατζηεφραιμίδου η οποία κολυμπάει στα 200μ. Μεικτή Ατομική, στα 50μ., 100μ. ύπτιο, 100μ. και 200μ. πεταλούδα: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση που εντάσσομαι στο αθλητικό δυναμικό του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα υπό την προπονητική καθοδήγηση του κ. Νίκου Γέμελου και των συνεργατών του τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσω τις προσδοκίες της ομάδας μου και τους προσωπικούς μου στόχους».

Ο Παναγιώτης Ζαρακάς έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό, επίσης την Τρίτη (11/11). Ο 23χρονος κολυμβητής αποτελεί τη νέα προσθήκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Κολυμπάει 50μ., 100μ. και 200μ. πεταλούδα.

Η Μαρία Χατζηεφραιμίδου αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ημέρας για τον Ολυμπιακό στην κολύμβηση.