Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Έπεσε η αυλαία σήμερα (17/10) στο πρωτάθλημα Όπεν της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σύλλογο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης που κατέκτησε τον τίτλο στη γενική βαθμολογία.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Με την ανάδειξη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε πρωταθλητή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/10) το πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Όπεν κατηγορίας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα «σκαθάρια» του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στην τελική βαθμολογία των συλλόγων με 190 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση πήρε ο ΝΟΒΑ με 148 β. και την τρίτη ο Πανσερραϊκός με 135,5 β.

Τα κορίτσια του ΑΝΟΜ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στον προτελευταίο τελικό τις διοργάνωσης, στο ελεύθερο ομαδικό. Συγκεκριμένα οι Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ελένη-Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Λυδία-Φωτεινή Παπαναστασίου (αναπληρωματική Γεωργία Ζώταλη) βαθμολογήθηκαν με 79,7000 βαθμούς και κατετάγησαν πρώτες. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 78,0000 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με 77,6000 β.

Στο φινάλε των αγώνων και συγκεκριμένα στον τελικό του ελεύθερου σόλο το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης με 85,8333 β., που ήταν και το δεύτερό της στη διοργάνωση μετά από αυτό στο τεχνικό σόλο. Το αργυρό πήρε η Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ με 83,1000 β. και το χάλκινο η Κρυσταλλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 80,6333 β.