Ανοιχτή θάλασσα: Στη Λάρνακα 4 κολυμβητές της Εθνικής

Στη Λάρνακα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (2-3/10) το Μεσογειακό Κύπελλο OPEN WATER. Η ελληνική αποστολή.

Ανοιχτή θάλασσα: Στη Λάρνακα 4 κολυμβητές της Εθνικής

Για τη Λάρνακα αναχωρούν την Παρασκευή (1/10) τέσσερα μέλη της εθνικής ομάδας κολύμβησης που θα λάβουν μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο OPEN WATER. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο.

Την αποστολή της Ελλάδας απαρτίζουν οι Κώστας Ζαχαριάδης (7,5χλμ), Βασιλική Τάτσιου (7,5χλμ), Γιώργος Μουστάκας (5χλμ) και Κατερίνα Χρόνη (5χλμ), συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος Σπύρο Γιαννιώτη και την Ταμία του Δ.Σ της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, ως αρχηγό αποστολής.»

«Στη Λάρνακα μεταβαίνουν, την προσεχή Παρασκευή (1/10), 4 κολυμβητές / τριες μας για να μετάσχουν στο Μεσογειακό Κύπελλο OPEN WATER που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (2-3/10).

Είναι οι: Κώστας Ζαχαριάδης (7,5χλμ), Βασιλική Τάτσιου (7,5χλμ), Γιώργος Μουστάκας (5χλμ) και Κατερίνα Χρόνη (5χλμ), συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος Σπύρο Γιαννιώτη και την Ταμία του Δ.Σ της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, ως αρχηγό αποστολής», αναφέρει στην ενημέρωσή της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το Μεσογειακό Κύπελλο OPEN WATER που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2-3/10) στη Λάρνακα.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη αποστολή της εθνικής ομάδας στην ανοιχτή θάλασσα που ακολουθεί και ο Σπύρος Γιαννιώτης ως τεχνικός σύμβουλος του αθλήματος του πλέον. Μια θέση που έχει εδώ και λίγο καιρό.