Ολυμπιακός: Πήρε τη Δανάη Καπρίνη

Μεταγραφή για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην κολύμβηση. Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Δανάη Καπρίνη, η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα.

Ολυμπιακός: Πήρε τη Δανάη Καπρίνη

Προσθήκη για το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού. Ο πρωταθλητής έδωσε τα χέρια με τη Δανάη Καπρίνη, η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δανάη Καπρίνη. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 11/1/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την έναρξη τη συνεργασία του με τη Δανάη Καπρίνη.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δανάη Καπρίνη η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα, ανέφερε τα εξής:

«Ενθουσιασμός και υπερηφάνεια είναι τα συναισθήματα που νιώθω από σήμερα μιας και ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές οικογένειες στην Ελλάδα. Με θέληση και πείσμα θα προσπαθήσω κι εγώ από την μεριά μου να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στον σύλλογο μας».