Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας: Θα κολυμπήσει και ο Μαυρωτάς!

Τον αγώνα των βετεράνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας στην Παραλία Διστόμου θα λαμπρύνει με την ενεργή παρουσία του στο νερό ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας: Θα κολυμπήσει και ο Μαυρωτάς!

Μία ιδιαίτερη συμμετοχή εκλεκτού μέλους της οικογένειας του υγρού στίβου θα ξεχωρίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας όλων των κατηγοριών και Masters, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/9) στην Παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού και ειδικότερα της υδατοσφαίρισης Γιώργος Μαυρωτάς θα πάρει μέρος στον αγώνα 2,5 χιλιομέτρων της κατηγορίας των Masters.

Ο νυν γενικός γραμματέας Αθλητισμού, με τις έξι συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το σκουφάκι της εθνικής ομάδας, δήλωσε σχετικά με την αγωνιστική συμμετοχή του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Ο αθλητισμός είναι φάρμακο και δεν πρέπει να αγνοούμε τη δοσολογία. Ιδιαίτερα στους δύσκολους μήνες της πανδημίας, όπου πλέον με τον εμβολιασμό έχουμε μια λύση για να "ξεκλειδώνουν" σιγά σιγά όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις. Συμμετέχοντας στους αγώνες βετεράνων μαραθώνιας κολύμβησης στα Άσπρα Σπίτια, θέλω να στηρίξω την προσπάθεια και να περάσω το μήνυμα ότι ο αθλητισμός με κανόνες και οργάνωση συνεχίζεται στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, καθώς και ότι ο πρωταθλητισμός μπορεί να έχει ημερομηνία λήξης, ο αθλητισμός όμως όχι…».