Έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες αναχωρούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας στο Παρίσι

Από έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες αποτελείται η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη (22/7) στο Παρίσι.

Έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες αναχωρούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας στο Παρίσι

Στο Παρίσι μεταβαίνουν την Τετάρτη (21/7) έξι κολυμβητές και κολυμβήτριές μας για να μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας στις κατηγορίες νέων ανδρών - νέων γυναικών, εφήβων - νεανίδων και παίδων - κορασίδων.

Η διοργάνωση διεξάγεται κατά το χρονικό διάστημα 22-25 Ιουλίου στη γαλλική πρωτεύουσα και η ελληνική αποστολή αναχωρεί με την πτήση 613 της «Aegean» στις 4.40 το απόγευμα της Τετάρτης (21/7).

Οι αθλητές που θα κολυμπήσουν εκπροσωπώντας την Ελλάδα είναι οι Μιχάλης Διασίτης (10 χιλιόμετρα, ομαδικό), Κώστας Ζαχαριάδης (7,5 χλμ., ομαδικό), Γεωργία Μακρή (5 χλμ., ομαδικό), Άγγελος Χριστοδούλου (5 χλμ., ομαδικό), Μαρίνα Τριανταφυλλίδη (10 χλμ., ομαδικό) και Βασιλική Τάτσιου (7,5 χλμ., ομαδικό).

Συνοδεύονται από τον προπονητή Λευτέρη Μήτρακα, τον φυσιοθεραπευτή Ηλία Θεοδωρίδη και την Κέλλυ Αραούζου, εκπρόσωπο των αθλητών στο διοικητικό συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, η οποία θα είναι και αρχηγός αποστολής.