ΚΟΕ: Παραιτήθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης

Ο Σπύρος Γιαννιώτης υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

ΚΟΕ: Παραιτήθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης

Παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ρίο πριν από πέντε χρόνια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΣ της ΚΟΕ.

Ο Κερκυραίος ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί για αυτή την απόφαση ενώ και η ΚΟΕ δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για την παραίτηση του Σπύρου Γιαννιώτη από το ΔΣ της ΚΟΕ και τι μπορεί αυτό να σημαίνει.

Θυμίζουμε πως στις πρόσφατες εκλογές της ΚΟΕ, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με 111 ψήφους κέρδισε τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 91 ψήφους.

Την ημέρα που συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΚΟΕ, ο Σπύρος Γιαννιώτης, επικεφαλής της παράταξης «Νέο Κύμα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θα είμαστε μαζί σε ότι θετικό γίνεται, για μια νέα εποχή που ανοίγεται για την ΚΟΕ και τα αθλήματα μας».

Μένει τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ή φυσικά και του ίδιου του Σπύρου Γιαννιώτη, αναφορικά με την παραίτησή του από το ΔΣ αλλά και την επόμενη μέρα για τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Ρίο αλλά και την Κολυμβητική Ομοσπονδία.