Χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Μάλτα!

Τρίτη κατετάγη, στο αγώνισμα του Highlight, η Εθνική Νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθη στην Μάλτα  

Χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Μάλτα!

Με βαρύτερες τις αποσκευές της από τα... χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε στο αγώνισμα του Highlight θα επιστρέψει στη χώρα μας η Εθνική Νεανίδων που ολοκλήρωσε εξαιρετικά την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στη Μάλτα, την Κυριακή (4/7).

Η ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι Ζωή Αγραφιώτη, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Ελένη Φράγκου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Βασιλική Μολόζη, Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά, Γεωργία Ζώταλη, βαθμολογήθηκε με 83,4000 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανία (91,6667 β.), το ασημένιο η Ισπανία (87,7333 β.).

Η προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ καλή ικανοποιημένη από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας μας σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς πρόκειται για κορίτσια που μετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται πλέον στις πέντε ή έξι πρώτες δυναμεις του αθλήματιος στην Ευρώπη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πήγαμε καλά και στο Σόλο, με την Καράγγελου και στο Ντουέτο και στο Κόμπο και η πολύ καλή εμφάνιση επισφραγίστηκε απόψε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το μετάλλιο στο Highlight. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για τη στήριξη και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας».