Τόκιο 2020: Παρουσιάστηκε η Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας στον υγρό στίβο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (3/7) η παρουσίαση της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας του υγρού στίβου που θα μεταβεί στο Τόκιο.

Τόκιο 2020: Παρουσιάστηκε η Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας στον υγρό στίβο

Σε μια ζεστή και λαμπρή εκδήλωση, στο κέντρο «Nalu» στον Άλιμο, το Σάββατο (3/7) το μεσημέρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ξεπροβόδισε, με τις τιμές που τους αξίζουν, τα μέλη της πολυπληθούς και περήφανης αποστολής των αθλημάτων της που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά την ιδιαίτερη φωτογράφιση στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ολυμπιακή ομάδα τιμήθηκε σε ένα όμορφο event, με την παρουσία και των εκπροσώπων του Τύπου, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με όλους.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, που απηύθυναν χαιρετισμούς. Όλοι, φυσικά, προερχόμενοι από την οικογένεια του υγρού στίβου.

Οι 34 της Ολυμπιακής ομάδας του υγρού στίβου:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Απόστολος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κριστιάν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κωνσταντίνος Μερετσόλιας, Νόρα Δράκου, Βαγγέλης Μακρυγιάννης.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Άλκης Κυνηγάκης.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Έλλη Αζιγκούζη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Δανάη Καριώρη.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Γαλανίδης.

Αρχηγοί αποστολής θα είναι για την υδατοσφαίριση ο Β' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος Γιώργος Αφρουδάκης, για την καλλιτεχνική κολύμβηση η ειδική γραμματέας και υπεύθυνη έφορος Δέσποινα Καράμπελα και για την κολύμβηση και την ανοιχτή θάλασσα το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος έφορος Γιάννης Νάτσιος.

Υποψήφιος για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ο Φουντούλης

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, εξάλλου, ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης Γιάννης Φουντούλης θα είναι υποψήφιος για εκπρόσωπος των αθλητών στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στο Τόκιο και θα μετάσχουν τα μέλη της ολυμπιακής αποστολής όλων των αθλημάτων.