Κολύμβηση: Στο ΟΑΚΑ το μίτινγκ «Ακρόπολις»

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ στρέφονται τα βλέμματα των φίλων της κολύμβησης καθώς την Παρασκευή (28/5) ξεκινά το μίτινγκ «Ακρόπολις».

Κολύμβηση: Στο ΟΑΚΑ το μίτινγκ «Ακρόπολις»

Η Αθήνα και το κλειστό του ΟΑΚΑ στο κέντρο του ενδιαφέροντος με τη διεξαγωγή του φημισμένου μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις». Μάλιστα οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις» αποτελεί άλλη μια ευκαιρία για την επίτευξη ορίων για τη συμμετοχή των κολυμβητών /τριών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου), ενώ για τα ομαδικά (σκυταλοδρομίες) αποτελεί την τελευταία ευκαιρία.

Η ενημέρωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή (28/5) στο ΟΑΚΑ.

«Στο κλειστό Κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ διεξάγεται το τριήμερο 28-30 Μαϊου, το μίτινγκ Κολύμβησης “Ακρόπολις” με τη συμμετοχή 360 κολυμβητών / τριών, μεταξύ των οποίων και από την Κύπρο, το Κουβέιτ, τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, τη Γεωργία και την Αλβανία.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων και τις 3 ημέρες, 09.00 (προκριματικά) και 17.00 (τελικοί).

Το μίτινγκ “Ακρόπολις”, μεταξύ αποτελεί άλλη μια ευκαιρία για την επίτευξη ορίων για τη συμμετοχή των κολυμβητών /τριών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (λήξη προθεσμίας στις 30 Ιουνίου), ενώ για τα ομαδικά (σκυτάλες) αποτελεί και την τελευταία».