«Άλλη μια επιτυχία στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στο «ερυθρόλευκο» τμήμα κολύμβησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. To «ευχαριστώ» του Νίκου Γέμελου στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η αφιέρωση στον Μιχάλη Κουντούρη.

«Άλλη μια επιτυχία στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του 59ου πρωταθλήματος και 23ου συνεχόμενου!

Ο Σύλλογος μας αναδείχθηκε πρωταθλητής σε Άνδρες, Γυναίκες και στη γενική βαθμολογία!

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς!».

«Αφιερωμένο στον Κουντούρη, ευχαριστούμε τον Μαρινάκη»

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μας ζήτησε να κάνουμε αυτό το τρεμπλ. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στους άνδρες, στις γυναίκες και φυσικά την γενική βαθμολογία. Το καταφέραμε και αυτό το επίτευγμα είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί συνεχίζουμε την παράδοση. Ήδη έχει τεθεί ο στόχος για το επόμενο πρωτάθλημα. Το 60ο θα είναι ακόμα πιο σημαδιακό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και συγκεκριμένα τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με την συνδρομή του η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού μπορεί να προπονείται στο υψηλότερο επίπεδο και να πετυχαίνουν τις επιδόσεις που έχουν. Ο μεγαλύτερος στόχος μας δεν είναι απλά το 60ο Πρωτάθλημα, αλλά να έχουν και διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, με συμμετοχή σε τελικούς αλλά και μετάλλια, γιατί ουσιαστικά η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από τους αθλητές του Ολυμπιακού».