Κολύμβηση: Όλα τα βλέμματα στην Αλεξανδρούπολη (vid)

Την Αλεξανδρούπολη και το κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» επέλεξαν για την προετοιμασία τους ενόψει των Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών Αγώνων αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της χώρα μας.

 Κολύμβηση: Όλα τα βλέμματα στην Αλεξανδρούπολη (vid)

Οι Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Άλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας, βρίσκονται στην ακριτική πόλη και συνεχίζουν στην Αλεξανδρούπολη την προετοιμασία τους.

Στόχος τους οι διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθούν τον Μάιο στη Βουδαπέστη και φυσικά στους Ολυμπιακούς που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΚΟΕ, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Τάσος Καράμπελας και Παναγιώτης Βελέντζας.

Τόσο οι αθλητές όσο και ο κ. Βελέντζας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, με τον Απόστολο Χρήστου να αναφέρεται στην πισίνα ως «την καλύτερη, πλέον, στην Ελλάδα».

«Τα παιδιά αυτά είναι οι μικροί καινούργιοι ήρωες που θέλουμε να αναδείξουμε ως ομοσπονδία, είναι αθλητές που ανήκουν στην αφρόκρεμα του αθλήματος παγκοσμίως» σημείωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Λεωνίδας Αθανασιάδης.