Πάνε Στοκχόλμη Γκολομέεβ, Βαζαίος και Ντουντουνάκη

Στο πρωτάθλημα Σουηδίας θα λάβουν μέρος οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος και Άννα Ντουντουνάκη.

Πάνε Στοκχόλμη Γκολομέεβ, Βαζαίος και Ντουντουνάκη

Στη Στοκχόλμη θα μεταβούν οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος και Άννα Ντουντουνάκη. Τα τρία «δελφίνια» της Εθνικής ομάδας κολύμβησης θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις στο πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη (7/4) για τη Σουηδία και μια ημέρα μετά (8/4) ξεκινούν οι αγώνες που ολοκληρώνονται την Κυριακή (11/4).

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

«Στο ανοιχτό Σουηδικό πρωτάθλημα Κολύμβησης, που διεξάγεται (8-11 Απριλίου) στη Στοκχόλμη θα μετάσχουν κορυφαίοι κολυμβητές μας.

Την Τετάρτη (7/4), στην πρωτεύουσα της Σουηδίας μεταβαίνουν από την Αθήνα οι Άννα Ντουντουνάκη (50, 100, 200μ πεταλούδα) και Γιώργος Σπανουδάκης (100μ ύπτιο, 200μ Μ. Ατομική), ο δεύτερος με έξοδα του σωματείου του (ΑΟΠΦ), με συνοδό προπονητή τον Τάσο Καράμπελα.

Από την Τενερίφη, όπου προετοιμάζεται, μεταβαίνει ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, ενώ από τις ΗΠΑ και το Loughborough University όπου σπουδάζει, ο Ανδρέας Βαζαίος (50, 100μ πεταλούδα, 50μ ύπτιο, 100μ ελεύθερο, 200μ Μ. Ατομική). Μαζί του θα είναι και Αστέριος Δαλδογιάννης (400, 800, 1500μ ελεύθερο) που έχει δηλωθεί από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Σημειώνεται πως, οι Γκολομέεβ, Βαζαίος και Ντουντουνάκη, έχουν ήδη προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας