Προετοιμασία στην Τουρκία για πέντε κολυμβητές!

Προετοιμασία στην Τουρκία θα πραγματοποιήσουν οι Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης, Κώστας Εγγλεζάκης, Άλκης Κυνηγάκης και Δημήτρης Νέγρης.

Προετοιμασία στην Τουρκία για πέντε κολυμβητές!

Προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ στην Τουρκία θα πραγματοποιήσουν οι Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης, Κώστας Εγγλεζάκης, Άλκης Κυνηγάκης και Δημήτρης Νέγρης, με σκοπό να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν στην πορεία του χρόνου και αφορούν τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Η πενταμελής αποστολή θα βρεθεί μέχρι και τις 22 Απριλίου στην Τουρκία.

Μαζί με τους πέντε πρωταθλητές θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, όπως και ο Άγγελος Μυλωνόπουλος του Παλαιού Φαλήρου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιλιβάκης τονίζει τα εξής:

«Για μια ακόμα χρονιά επιλέγουμε το υψόμετρο του Ερζερούμ για προετοιμασία προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την φυσική τους απόδοση για τους μεγάλους στόχους που τους περιμένουν στην πορεία. Αποκορύφωμα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το καλοκαίρι, όμως νωρίτερα θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε δύο πολύ μεγάλα κολυμβητικά ραντεβού, που είναι το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε όταν με το καλό επιστρέψουμε στη βάση μας να βρίσκονται οι αθλητές μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ειδικότερα τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Καλογερή, καθώς και την προϊσταμένη δια βίου μάθησης, παιδείας και απασχόλησης, αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην αποστολή για τον Κάχρη στην προετοιμασία που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.